Josep Gavaldà

(València, 1968) Llicenciat en Ciències Físiques per la universitat de València, postgrau en estudis del tercer món, màster en sistèmica i actualment professor de matemàtiques a l’institut de Càrcer on, entre altres coses, porta endavant un hort amb els alumnes del programa de qualificació professional inicial (PQPI).

Forma part del grup de persones que funden el col·lectiu de ciclistes urbans i cicloturistes València en Bici ara fa 20 anys, participant-hi de forma activa durant 8 anys. En aquest temps de militància activa en “València en Bici” representa aquest col·lectiu davant la federació europea de ciclistes (ECF).

A l’any 2000 entra a formar part del grup de persones que va impulsar la primera iniciativa legislativa popular (ILP), d’on va néixer el moviment Per l’Horta, per aprovar una llei de protecció de l’Horta de València, que va aconseguir 120.000 signatures acreditades pel l’oficina del Cens i que la mesa de les corts, controlada pel PP, no va admetre a tràmit. Des d’aleshores participa activament en la direcció de Per l’Horta.

PER L’HORTA

www.perlhorta.info

5 comments on “Josep Gavaldà

Deixa un comentari